Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, яку суму заборгували закарпатці за спожитий газ

Про це інформує пресслужба ТОВ "Закарпатгаз Збут".

Стало відомо, яку суму заборгували закарпатці за спожитий газ

Закарпатці заборгували за спожитий станом на липень поточного року газ майже 995 мільйонів гривень. Порівняно з початком року ця цифра є на 18% меншою, однак сума заборгованості закарпатців, що користуються газом, все одно залишається занадто великою.

Найбільше за використаний газ боргують мешканці міст Ужгород, Мукачево, Виноградів та районів згаданих адміністративних територіальних одиниць, – повідомляють у ТОВ «Закарпатгаз Збут». Середня заборгованість одного споживача – від 1300 до 2200 грн.

За 7 місяців 2019 року було здійснено понад 1800 відключень споживачів Закарпатської області від газопостачання за заборгованість.

Станом на 1 серпня поточного року відключеними від газопостачання залишаються майже 6300 споживачів, загальна сума боргу яких становить майже 44 млн грн. Крім того, до АТ «Закарпатгаз» надано майже 19 тисяч доручень на припинення подачі газу, повідомили у пресслужбі ТОВ "Закарпатгаз Збут".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: