Вхiд на сайт
Авторизацiя

27 фактів крадіжок виявили працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» минулого тижня

27 фактів крадіжок виявили працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» минулого тижня
Із 29 липня до 4 серпня працівниками Товариства виявлено 27 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 26 Актів про порушення Правил серед населення та 1 Акт – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у Тячівському районі (10 порушень).

Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).
У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) 1 факт крадіжки було виявлено у м. Мукачево Закарпатської області. При цьому, найпопулярнішим порушенням залишається пошкодження розрахункового засобу обліку.

Також, упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 45,26 тис. грн.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: