Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відомі переможці конкурсу бізнес-проєктів Закарпаття

Всього конкурсна комісія визначила 6 переможців.

Відомі переможці конкурсу бізнес-проєктів Закарпаття

У Закарпатській ОДА у понеділок конкурсна комісія департаменту економічного розвитку і торгівлі та КП «Агенство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва Закарпаття» Закарпатської обласної ради оголосила результати конкурсу бізнес-проєктів для підприємців-початківців (стартапи). Його провели у рамках Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 роки.

Під час засідання 26 липня учасники презентували 18 бізнес-проєктів.

Серед них: "RE-leatpaper – виготовлення паперової продукції з опалого листя», «Автоімпорт», «Виготовлення еко-сумок», «Просування торгівлі унікального еко-розпалювача за допомогою створення бренду», «Розвиток оптової торгівлі біопаливом», «Мобільний додаток INGRID», «З-Д конструктор», «MoveOn – повний спектр послуг по обслуговуванню транспортних засобів» та інші.

Варто відзначити, що всі подані проєкти були інноваційними, актуальними та соціально важливими для області.

Конкурсна комісія визначила 6 переможців. Автор першого за рейтингом стартапу « RE-leaf paper – виготовлення паперової продукції з опалого листя» Валентин Фречка отримає на його реалізацію 30 тис. грн.

Решта 5 переможців – по 28 тис. грн. Усі учасники конкурсу були нагороджені пам’ятними подарунками.

Грантові кошти переможцям надаються безповоротно. Організатори проводитимуть моніторинг втілення та розвитку відзначених бізнес-проєктів, інформує сайт Закарпатської ОДА.

Відомі переможці конкурсу бізнес-проєктів Закарпаття
Відомі переможці конкурсу бізнес-проєктів Закарпаття
Відомі переможці конкурсу бізнес-проєктів Закарпаття

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: