Вхiд на сайт
Авторизацiя

До початку опалювального сезону активно готуються на Закарпатті

До початку опалювального сезону активно готуються на Закарпатті

Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко звернувся до керівників департаментів із вимогою вжити заходів, щоб область пережила майбутню зиму без ексцесів. Про це інформує сайт "Голос України".

Підготовці бюджетних установ і житлових будинків до опалювального сезону присвятили робочу нараду в Закарпатській облдержадміністрації. Голова ОДА Ігор Бондаренко звернувся до керівників департаментів та всіх причетних служб із вимогою вжити заходів, щоб область пережила майбутню зиму без ексцесів. І доручив упродовж тижня зібрати й узагальнити інформацію з місць.

Керівник департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства Едуард Маляр запевнив, що роботи здійснюються згідно з планом: Держенергонагляд проводить огляд будинків, облгаз і обленерго ремонтують і замінюють, де необхідно, мережі. Нині в області у бюджетних установах діють 1127 котелень, які працюють і на газі, і на твердому паливі та електроенергії.

Тішить й інформація, що рівень оплати населення за спожитий газ зростає, а бюджетні установи не мають заборгованості. Проте ще не всюди встановлено модульні передавачі показників спожитого газу. Також у газовиків викликає занепокоєння відсутність інформації про перевірку внутрішньобудинкових вентиляційних систем і димарів. Цим повинні займатися власники споруд, щоб уникнути аварійних ситуацій в холодну пору року.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: