Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени за добу виявили аж сімох нетверезих кермувальників: у деяких при собі не було водійських посвідчень

Полісмени за добу виявили аж сімох нетверезих кермувальників: у деяких при собі не було водійських посвідчень

Минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Іршавському, Рахівському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора близько 22.00 год на автодорозі Киів-Чоп, неподалік села Середнє Ужгородського району, водій автомобіля «Volkswagen Caddy» не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. За кермом машини перебував 50-річний мешканець м.Берегово. Співробітники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили до приймального відділення Ужгородської районної лікарні, де було зафіксовано рівень алкоголю у крові – 1,23 проміле. Порушника відсторонили від керування автотраспортом, водійське посвідчення вилучили.

У селі Паладь-Комарівці Ужгородського району поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом машини перебував 20-річний місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Після освідчення на драгері, у нього виявлено 0,21 проміле алкоголю. Водійських документів у чоловіка не було. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, які будуть скеровані до суду.

У селі Підвиноградів поліцейські Виноградівського відділення поліції зафіксували дорожньо-транспортну пригоду, у якій постраждав велосипедист. Як з’ясували правоохоронці, водій автомобіля «Audi» не впорався з керуванням і наїхав на велосипедиста. За кермом машини перебував 46-річний місцевий мешканець. У нього драгер зафіксував 1,4 проміле алкоголю. Велосипедист під час ДТП отримав незначні тілесні ушкодження і від госпіталізації відмовився. На порушника втретє складено адмінпротокол за ч.3 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння). Його вже відсторонено від керування автотранспортом строком на 2 роки.

У селі Білки Іршавського району поліцейські зупинили водія мопеду, який їхав без захисного шолому. За кермом перебував мешканець сусіднього села, який мав явні ознаки сп’яніння. 32-річний водій відмовився від медосвідування, водійського документу у нього також не було. На чоловіка у присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи.

Вночі, близько 00.30 год, у селищі Ясіня Рахівського району поліцейські зупинили мотоцикл, на якому не було реєстраційного номеру. За кермом перебував водій з ознаками сп’яніння, водійського посвідчення у нього не було. 25-літнього місцевого мешканця правоохоронці притягнули до адмінвідовідальності за вчинені три правопорушення.

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) та виявленими іншими порушеннями правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: