Вхiд на сайт
Авторизацiя

У поліції прокоментували напад із ножовим пораненням на юнака в Ужгороді

У поліції прокоментували напад із ножовим пораненням на юнака в Ужгороді
Правоохоронці наполягають - інформація не відповідає дійсності

Учора ввечері та сьогодні, 2 серпня, зранку в мережі Інтернет з’явилася інформація, у якій йдеться про те, що вчора ввечері група невідомих напала з ножем на хлопця в Ужгороді, завдавши йому ножового поранення в серце.

Поліція провела ретельну перевірку даної події. До правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що в міську лікарню доставлено з непроникаючим пораненням грудної клітини жителя м.Ужгорода 1999 р.н. Стан потерпілого задовільний, внаслідок поранення серце та інші життєво важливі органи не зачеплено.

Читайте також: В Ужгороді 20-річний хлопець з ножовим пораненням потрапив в реанімацію: обставини поранення встановлюються

Сам потерпілий ужгородець категорично відмовляється від написання заяви в поліцію з даного приводу. Претензій ні до кого не має.

Поліцейські також переглянули записи камер відеоспостереження, розташованих у районі вулиць Довженка-Корятовича, де буцімто відбувалася дана подія. Підтвердження нападу трьох невідомих із ножем на перехожого, як повідомило джерело в мережі Інтернет, не знайдено.

Поліція Ужгорода продовжує перевірку за даним фактом і визначається з правовою кваліфікацією події, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: