Вхiд на сайт
Авторизацiя

32-річного рахівчанина засуджено до 10 років позбавлення волі за умисне жорстоке вбивство колишньої дружини

32-річного рахівчанина засуджено до 10 років позбавлення волі за умисне жорстоке вбивство колишньої дружини
Подія трапилась у листопаді 2017 року у с. Росішка, Рахівського району. Як встановлено в ході слідства, чоловік, у ході суперечки з колишньою дружиною, наніс їй 10 ударів ножем. Від отриманих травм жінка загинула на місці події.

Прокуратурою Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури доведено вину 32-річного чоловіка в умисному вбивстві своєї колишньої дружини (ч.1 ст.115 КК України).

За результатами судового слідства Тячівським районним судом обвинуваченого визнано винним в умисному вбивстві та засуджено зловмисника до 10 років позбавлення волі, інформує начальник Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури Святослав Юсип.

Також, судом задоволено цивільний позов потерпілої – матері вбитої жінки на загальну суму понад 300 тис грн.

Наразі бабуся є офіційним опікуном двох діток. Хлопчика, якому на момент вбивства виповнилось 3 роки та дівчинки, якій було всього 11 місяців.

Обвинувачений з часу затримання утримується під вартою у Закарпатській УВП №9.

Очікується на вступ вироку у законну силу, - повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: