Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники запобігли вивезенню з України викраденого авто

Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці “Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон“.

Закарпатські прикордонники запобігли вивезенню з України викраденого авто

Учора ввечері прикордонники Чопського загону виявили транспортний засіб, який перебуває у міжнародному розшуку.

У пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України прибув легковий автомобіль «Lexus RX-350» української реєстрації під керуванням 51-річної киянки. Під час перевірки документів на легковик прикордонним нарядом було зафіксовано спрацювання бази даних «Інтерпол».

За даним фактом охоронці кордону проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної Поліції. На запит прикордонників, у Робочому апараті Укрбюро Інтерполу відповіли, що транспортний засіб «Lexus RX-350» 2009 року випуску викрали на території Київської області півроку тому.

Виявлений автомобіль та документи на нього передали співробітникам Національної Поліції. У діях нашої співвітчизниці вбачають ознаки кримінального злочину, передбаченого ст.289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом».
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: