Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні подорожчали квартири: експерти розповіли, що буде з цінами далі

В Україні подорожчали квартири: експерти розповіли, що буде з цінами далі
Ситуація на ринку вторинного житла стабільніша, ніж на "первинці"

Вартість покупки житла в Україні зросла. Так, за даними Держстату, в середньому ціни на квартири "первинки" за останні півроку піднялися на 6%, а на "вторинці" – на 11,9% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Опитані новинами експерти стверджують, що на цьому зростання цін заспокоїться.

"Якщо говорити про "первинку", то там вартість завжди потроху піднімається через подорожчання енергоресурсів, але до кінця року, якщо нічого не станеться, виросте максимум на 5%, не більше", – вважає аналітик з нерухомості Сергій Костецький.

Він додає, що ситуація на вторинному ринку залишиться на тому ж рівні, що і зараз.

"Тут все стабільніше, оскільки цей ринок завжди доларовий. До осені ж ніяких коливань цін на вторинному ринку не передбачається", – говорить експерт.

Однак ріелтор Максим Єрмоленко іншої думки. Він зазначає, що сьогодні на покупку є попит, а тому, за його оцінками, продаж нерухомості виросте восени на 12-17%.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: