Вхiд на сайт
Авторизацiя

Голлівудська фотографія вчительки із Закарпаття підкорила соцмережі

Голлівудська фотографія вчительки із Закарпаття підкорила соцмережі
Світлини із червоним голлівудським хідником, стійками-обмежувачами та жінкою в розкішній атласній сукні з’явилось в інстаграм-аккаунті одного з ужгородських магазинів тканин.

Реакція підписників не забарилась: під публікацією почали з’являтись коментарі з питанням про місце зйомки та головну героїню, пише "ГК".

Користувачі соцмереж вирішили, що фото зняте за кордоном на якомусь зі світських заходів. Проте виявилось, що всі атрибути модних показів та світових кінопремій були декорацією… звичайного шкільного випускного вечора!

Головною героїнею фото, яка підкорила своєю розкішністю соціальні мережі, стала вчителька Лінгвістичної гімназії, а сам захід проводили в одному з мукачівських event-закладів для випускників Ужгородської школи.

Голлівудська фотографія вчительки із Закарпаття підкорила соцмережі

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: