Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Ужгородські лісоруби" - бронзові чемпіони України з американського футболу

За бронзову медаль Чемпіонату України з американського футболу "Ужгородські лісоруби" (Uzhgorod Lumberjacks) змагались проти "Київських жеребців" (Kyiv Stallions).

"Ужгородські лісоруби" - бронзові чемпіони України з американського футболу

Гра передбачалася гарячою. Лісоруби лише в останній момент застрибнули на потяг плей-офф Заходу і потужно там виступили. Жеребці у свою чергу на Сході брали «свої» очки, а в плей-офф змогли вибити фаворита – харківських "Атлантів". Хід поєдинку було важко прогнозувати не лише обережним представникам клубів, а й журналістам, які вільні у своїх оцінках.

Перед матчем Лісоруби заявили: «В нас всі в бойовому настрої. Ми чудово розуміємо, що сезон ще не закінчено і готовий показати справжній американський футбол в «малому» фіналі. Наші команди ніколи не зустрічалися раніше, тому спрогнозувати малюнок гри практично нереально. Одне можемо сказати точно: боротися за бронзу будемо до останнього ярду, тому впевнені, що вболівальникам сподобається матч». Готові були перемагати і Жеребці. «Ми ведемо підсилену підготовку – вивчаємо сильні та слабі сторони противника і 27-го липня готові вийти на поле аби перемагати» – розказав капітан Жеребців Олександр Ляхов.

У підсумку ужгородці таки вирвали перемогу у киян.

Закарпаття онлайн
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: