Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові по гарячих слідах схопили грабіжника

У Виноградові по гарячих слідах схопили грабіжника
У Виноградові 46-річний місцевий мешканець вихопив у 48-річної виноградівки мобільний телефон та гроші.

Слідчі Виноградівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом пограбунку місцевої мешканки. Викрадений мобільний телефон правоохоронці повернули потерпілій.

Вчора, 25 липня, о 08:27 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у місті Виноградів на вулиці Цілинній невідомий чоловік пограбував жінку.

Поліцейські встановили, що потерпілою є 48-річна виноградівка, а підозрюваним у грабежі – 46-річний місцевий мешканець. Чоловік вихопив у неї мобільний телефон та гроші. Виноградівця оперативно розшукали та опитали.

Речовий доказ – мобільний телефон – поліцейські вилучили та повернуть власниці.
За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Виноградові по гарячих слідах схопили грабіжника



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: