Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чому не працює Facebook: у користувачів знову виникли проблеми із соцмережею

Користувачі популярної соціальної мережі Facebook масово почали скаржитися на проблеми із відправкою повідомлень та завантаженням сторінки. Наразі відомо, що соцмережа не працює на десктопах та смартфонах у великої частини користувачів зі Східної Європи.

Чому не працює Facebook: у користувачів знову виникли проблеми із соцмережею

В основному користувачі скаржаться на роботу десктопних версій Facebook та Insagram. На сторінці Facebook висвічується повідомлення "Sorry, something went wrong", а Instagram видає помилку 5xx Server Error.

Однак, за повідомленнями деяких користувачів проблеми також виникають і при спробі відкрити мобільний додаток Facebook. Ще частина власників акаунтів в соцмережах відзначає, що збій торкнувся і додатку Messenger і вони втратили можливість відправляти повідомлення.

За даними ресурсу Downdetector, від збою постраждали жителі Східної Європи, а найбільше проблем виникло у користувачів з України, Польщі та Литви.

Наразі офіційні представники Facebook не прокоментували збої.

Чому не працює Facebook: у користувачів знову виникли проблеми із соцмережею


Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: