Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині не розминулися авто і мотоцикл: один із водіїв був нетверезий

На Тячівщині не розминулися авто і мотоцикл: один із водіїв був нетверезий
За минулу добу працівники Хустського, Виноградівського та Дубівського відділення склали три адміністративні протоколи за керування транспортними засобами в нетверезому стані

Вчора, 21 липня, працівники групи реагування патрульної поліції Хуста зупинили водія автомобіля «Peugeot», який на високій швидкості виконував незрозумілі маневри на дорозі. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами освідчення на драгері, чоловік мав 0,35 проміле алкоголю в крові.

У селі Олешник на Виноградівщині працівники поліції склали адміністративні протоколи на водія мопеду. 20-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням – і в’їхав у огорожу. Драгер показав результат - 1,8 проміле.

В смт.Дубове поліцейські отримали інформацію про дорожньо-транспортну пригоду – зіткнення автомобіля «Hyundai» та мотоциклу. У результаті аварії ніхто не постраждав. Водій мотоциклу, місцевий мешканець, не мав водійського посвідчення. Чоловік пройшов медосвідчення, яке показало 1,25 проміле.

На всіх порушників складено відповідні адмінпротоколи, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: