Вхiд на сайт
Авторизацiя

У поліції спростували інформацію щодо масової бійки на виборчій дільниці у Мукачеві

У поліції спростували інформацію щодо масової бійки на виборчій дільниці у Мукачеві
Інформація щодо масової бійки на виборчій дільниці у Мукачеві не відповідає дійсності, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За інформацією, розповсюдженою деякими ЗМІ про бійку на виборчій дільниці №69 у Мукачеві, проведено перевірку. Факт описаний у пресі – не знайшов свого підтвердження

О 12:45 на лінію 102 надійшло повідомлення про конфліктну ситуацію на одній з виборчих дільниць у Мукачеві. За викликом одразу виїхала СОГ, керівництво міськвідділу та обласної поліції, які встановили, що на місці й справді є значне скупчення людей, проте факт бійки не відповідає дійсності.

Співробітники поліції опитали свідків і очевидців, які підтвердили, що жодних протиправних дій на території виборчої дільниці, не відбувалося. Правоохоронці продовжують відстежувати оперативну обстановку у області та слідкувати за дотриманням правопорядку.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: