Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець Булеца - серед головних футбольних талантів Європи

Український футболіст, півзахисник "Динамо" Сергій Булеца потрапив до переліку майбутніх зірок континентального футболу за версією "World Soccer".

Закарпатець Булеца - серед головних футбольних талантів Європи

"Описувати футболіста просто, як лівого півзахисника, не можна, оскільки цей хлопець здатен робити чимало робити й поза своїм флангом. Талановитий гравець із академії київського Динамо. Жоден інший футболіст збірної України U-20 не зробив такий значний внесок у тріумф команди в Польщі, як це зробив Булеца. Він забив три важливі голи – зокрема, і переможний у півфіналі проти Італії, а також відзначився двома гольовими передачами.
Упродовж усього фіналу він поєднував активність, грамотні передачі, техніку, швидкість і непогану роботу на оборону. Булеца отримав повністю заслужене друге місце за підсумками опитування на турнірі", – цитує матеріал журналіста World Soccer Ніка Бідуела Footboom.

Відзначимо, що до головних талантів Європи також потрапили Лі Кан Ін, Рауль Белланова, Александер Арвальдо, Ібраїма Ньяне, Ліберато Какасе, Сейку Коїта, Мікаель Куїсанс і Кевін Мієр.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: