Вхiд на сайт
Авторизацiя

Навіщо чоловікам косметички або що таке несесер?

Чоловіки, які постійно перебувають у русі, перебуваючи тривалий час в поїздках, повинні возити з собою всі необхідні предмети гігієни. Для такого випадку був придуманий несесер або дорожня чоловіча косметичка - чоловічий аксесуар, призначений вмістити особисті дрібниці. Виріб відмінно справляється з заявленими функціями, а щоб вибрати варіант для себе - необхідно розглянути види несесерів і їх конструктивні характеристики.

Особливості виробів
Зовні чоловічий несесер виглядає як невелика дорожня косметичка, часто зустрічається в побуті у жінок. Відмінності між ними в строгому колірному оформленні. Чоловічі косметички зазвичай бувають чорними і коричневими, вони призначені для зберігання предметів особистої гігієни, тому там важко знайти відділення для помади. Через це вони отримали назву несесери.

Внутрішній простір призначене для зберігання зубної пасти, щітки, гребінці, туалетного приладдя, а також флаконів. Залежно від конфігурації вироби, воно може вміщати:
1. бритва, леза;
2. манікюрний набір;
3. дорожній комплект для ремонту одягу;
4. гелі для душу;
5. міні-аптечку;
6. туалетну воду;
7. косметичні засоби для гоління.

Навіщо чоловікам косметички або що таке несесер?

Інфографіка: lim.ua

Чоловіча косметичка володіє значним внутрішнім простором, частіше буває складаною, щоб мати можливість розкласти всі предмети, підвісивши виріб на гачок для зручності. Деякі моделі обладнуються зовнішніми відсіками для зберігання ключів або документів. Конструкція несесерів характеризується щільними бічними стінками і дном, що дозволяє запобігти здавлювання флаконів і тюбиків. Внутрішні відділи забезпечуються гумовими фіксаторами, які надійно утримують предмети. Клапан має блискавкою, міцно закриває всю конструкцію.

Чоловічі косемтички виготовляють зі шкіри або водовідштовхувального матеріалу, що має високі характеристики міцності. Не варто забувати про догляд за виробом - протирати його вологою ганчірковим матеріалом у міру забруднення.

Чоловік несесер має наступні переваги:
• забезпечення порядку зберігання;
• простота догляду;
• практичність і довговічність;
• доступність;
• стиль.

На полицях магазинів можна зустріти крім чорного варіанту, такі забарвлення несесерів, як: темно-бордовий, коньячний, хакі. Варто врахувати, що принти на чоловічих аксесуарах не застосовуються.

Популярні моделі косметичок для чоловіків

Чоловічі дорожні косметички можна класифікувати згідно набору функціоналу та розміру. Найбільш практичною вважається шкіряна косметичка, яка володіє підвищеною надійністю і додає елегантності в зовнішній вигляд чоловіка.

Сьогодні найбільшим попитом користуються такі різновиди:

Несесер - представлений великою сумкою, в яку відмінно увійде велика частина предметів гігієни. Він зручний для тривалих поїздок і довгого часу перебування в транспорті. Серед дорожніх варіантів можна зустріти з відсіками або без поділу на кишені.

Розкладна косметичка - оснащується надійним металевим гачком, який зручно використовувати в подорожах у ванній. Вона актуальна для походів, так як швидко розкладається і назад збирається.

Косметичка для душа і басейну. Назва виробу говорить сама за себе, таку косметичку використовують при відвідуванні басейну або вирушаючи в душ, наприклад в готелі. Особливість конструкції полягає в тому, що модель оснащена вентиляційними отворами для надходження повітря в сумку. Матеріал виготовлення - щільний поліетилен, здатний запобігти потраплянню вологи.

Органайзер. Така дорожня косметичка містить безліч відсіків і фіксаторів, а також може компактно поміститися у валізу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: