Вхiд на сайт
Авторизацiя

Визнала провину та уклала угоду: що чекає одеситку за хабар прикордоннику на Закарпатті

Визнала провину та уклала угоду: що чекає одеситку за хабар прикордоннику на Закарпатті

Одеситка, яка на Виноградівщині спробувала підкупити прикордонника, визнала свою вину та уклала угоду про визнання винуватості. Про це інформує сайт "Ужгород нет" із посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області.

Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до Берегівського районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про корупційне кримінальне правопорушення з угодою про визнання винуватості.

Як повідомив заступник керівника Берегівської місцевої прокуратури Віктор Кузан, у лютому цього року, мешканка Одеської області, маючи судову заборону на виїзд за межі України у зв’язку з несплатою заборгованості, спробувала за 100 дол США підкупити прикордонника.

Цю суму, жінка пропонувала працівнику державної прикордонної служби за сприяння їй, у безперешкодному перетині державного кордону на виїзд з України. Дії підозрюваної кваліфіковані за ч.1 ст.369 КК України - пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особи.

На стадії досудового розслідування між підозрюваною та прокурором укладено угоду про визнання винуватості та визначено узгоджену міру покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8,5 тис грн. Наразі Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до Берегівського районного суду обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні разом з угодою про визнання обвинуваченою своєї вини для затвердження.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: