Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Свалявщині зник 66-літній чоловік

На Свалявщині зник 66-літній чоловік
Поліція Свалявщини розшукує безвісти зниклого чоловіка, який ще 19 червня пішов з дому і не повернувся.

Свалявським відділенням поліції розшукується Богдан Юрій Семенович, мешканець села Дусино.

Вчора, 21 червня, до поліції Свалявського відділення із заявою про зникнення родича звернувся мешканець села Дусино Свалявського району. Чоловік повідомив, що 19 червня, близько 19.00 год, 66-літній пенсіонер пішов з дому і не повернувся. Телефону біля себе не мав.

Поліція розшукує Юрія Семеновича Богдан, 1952 року народження. Його зріст: 170 см, середньої тілобудови, волосся сиве, кульгає на одну ногу (мав біля себе дерев’яну палицю). Був одягнений у темні штани, кросівки, синю куртку та камуфляжну кепку.

Поліція звертається з проханням до усіх, кому відоме місцезнаходження зниклого повідомити до Свалявського відділення поліції або на лінію «102», - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Свалявщині зник 66-літній чоловік








Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: