Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іршавець хотів продати гранату і три десятка набої до автомата

Іршавець хотів продати гранату і три десятка набої до автомата
На Іршавщині поліція затримала чоловіка під час збуту гранати «РГД-5» та 33-х набоїв до автомата калібру 7,62 мм. За них іршавець хотів 2000 гривень.

Працівники кримінальної поліції викрили жителя Іршавського району, який намагався збути гранату «РГД-5» та три десятки набоїв до автомата. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Оперативні працівники Іршавського відділення поліції одержали інформацію про те, що житель району шукає покупців на боєприпаси. В ході проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Зброя-вибухівка-2019» правоохоронці затримали чоловіка під час збуту ним гранати «РГД-5» та 33-х набоїв до автомата калібру 7,62 мм. За гранату та патрони іршавець думав заробити 2000 гривень.

За даним фактом Іршавським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК України.

Працівники поліції встановлюють, звідки в чоловіка цей арсенал. Вилучені боєприпаси направлено на експертизу, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: