Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де в Ужгороді завтра відключать воду?

Водопостачання буде відсутнім у зв'язку з підключенням ділянки новозбудованої мережі до існуючих мереж на вулиці М. Берчені. Про це повідомляє КП "Водоканал м. Ужгорода".

Де в Ужгороді завтра відключать воду?

Водоканал планує підключення ділянки завтра орієнтовно з 12.00 до 18.00, Поки триватимуть роботи, не буде водопостачання на вулицях: Шумній (від Другетів до ФМК), Адольфа Добрянського, Електрозаводській, Івана Панькевича, Айвазовського, Насипній, Івана Сільвая, Івана Фогарашія, Міклоша Берчені, Андрія Бачинського, Другетів, Устима Кармелюка, Острівній, Підгірній, Малій, Петра Лодія, Олександра Маркуша, Вінничній, Цегольнянській, Високій, Миколи Гоголя.

Із пониженим тиском вода буде подаватися в районі вулиць Мукачівської, Одеської, Руської, Лесі Українки, Габора Дойко, Михайла Коцюбинського та площі Шандора Петефі.

Прохання забезпечити собі необхідний запас води, а з відновленням водопостачання пропускати воду через систему змивних бачків для її швидшого освітлення; до повного освітлення не вживати воду без кип’ятіння.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: