Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підозрювану в резонансній ДТП в Ужгороді взяли під варту без можливості внесення застави

Підозрювану в резонансній ДТП в Ужгороді взяли під варту без можливості внесення застави
За клопотанням процесуального прокурора підозрювану в резонансній ДТП на Слов'янській набережній у м. Ужгороді взято під варту строком на 60 діб без можливості внесення застави.

21-річна уродженка м. Свалява, Закарпатської області підозрюється у тому, що керуючи автомобілем "Porsche Cayenne", порушивши правила дорожнього руху, допустила виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнулася із автомобілем "Ford focus".

До теми: Жахлива ДТП в Ужгороді: є постраждалі (ФОТО 18+)

Дівчина тимчасово проживає в Ужгороді та навчається в одному з ВНЗ області.

Водія «Ford focus» госпіталізовано з важкими травмами до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

За погодження процесуального прокурора, слідчими ГУНП в Закарпатській області 21-річній уродженці м. Свалява повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому тяжкі тілесні ушкодження)

У справі призначено ряд експертиз та триває подальше досудове слідство, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Підозрювану в резонансній ДТП в Ужгороді взяли під варту без можливості внесення застави



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: