Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'яний закарпатець під час бійки із сусідом ледь не зарізав його

П'яний закарпатець під час бійки із сусідом ледь не зарізав його

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Учора, 15 червня, о 13-ій годині до Мукачівського районного відділення поліції надійшло повідомлення про пораненого чоловіка. Потерпілим виявився 37-річний мешканець села Зубівка. Лікарі діагностували у нього проникаюче ножове поранення.

Працівники слідчо-оперативної групи спільно з працівниками кримінальної поліції та групи реагування встановили особу кривдника та обставини спричинення тілесних ушкоджень потерпілому.

У скоєнні злочину поліція підозрює 59-річного сусіда потерпілого. Як з‘ясували поліцейські, між чоловіками, які обидва перебували у стані алкогольного сп‘яніння, виникла бійка. Далі старший чоловік взяв ножа та вдарив ним в живіт сусіду.

Чоловіка з проникаючим ножовим пораненням доставили до Мукачівської центральної лікарні.

Зараз поліцейські з‘ясовують всі обставини та причини поранення потерпілого. За даним фактом розпочато слідство. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Ідеться про спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Речовий доказ - ніж - вилучено.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: