Вхiд на сайт
Авторизацiя

ФК "Минай" уже почав підготовку до наступного сезону в Першій лізі

ФК "Минай" уже почав підготовку до наступного сезону в Першій лізі

Футболісти ужгородського "Минаю" вже почали підготовку до нового сезону. Сезон 19/20 "минайці" розпочнуть уже в Першій лізі, а тому ретельно готуються до виступів на вищому рівні. Про це повідомив інформаційний департамент ФК "Минай" на офіційній сторінці клубу.

«Минай» розпочав підготовку до Першої ліги. Тільки закінчилася тижнева відпустка у наших футболістів і тренування відновилися.

Наразі команда готується до сезону на базі стадіону «Минай». Як розповів головний тренер ФК «Минай» Кирило Куренко, саме вдома і буде основна підготовка.

Враховуючи, що до старту чемпіонату дуже мало часу, працювати «минайці» будуть в режимі два тренування у день. За словами К. Куренка, наразі проглядають стан футболістів. На зборах буде акцент як на фізичну підготовку, так і тактичну. Також тренерський штаб команди переглядає ряд новачків.

Уже наступного тижня команда зіграє перший товариський матч. Не виключено, що він буде проведений на стадіоні «Минай». Хто буде суперником – дізнаєтесь на нашому сайті. Також декілька товариських матчів команда проведе за кордоном.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: