Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ударив у груди та підборіддя: 24-річний убивця рідного батька сяде на довго

Ударив у груди та підборіддя: 24-річний убивця рідного батька сяде на довго

Про вирок для вбивці повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Вироком Берегівського районного суду до 12 років позбавлення волі засуджено 24-річного мешканця Берегівщини за вбивство рідного батька.

За інформацією керівника Берегівської місцевої прокуратури Володимира Жилкіна, наприкінці лютого 2019 року, 24-річний обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході сварки з батьком вдарив його ножем в груди та підборіддя. Від отриманої травми 54-річний потерпілий загинув на місці події.

У судовому засіданні вина чоловіка в інкримінованому злочині прокурором доведена повністю, незважаючи на зміну обвинуваченим своїх показів наданих в ході досудового розслідування.

Так, спочатку він повністю визнавав свою вину, а вже під час слухання справи в суді тільки частково.

Відтак, колегією суддів Берегівського районного суду визнано обвинуваченого винним в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України) та засуджено до дванадцяти років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили засуджений залишатиметься під вартою.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: