Вхiд на сайт
Авторизацiя

Басовий підсилювач: як вибрати кращу модель

Басовий підсилювач: як вибрати кращу модель


Вибрати якісний продуктивний басовий підсилювач потужності звуку не так вже й просто. У бюджетному сегменті зібрані пропозиції, які не варті найменшої скільки-небудь серйозної уваги, а в середньо ціновому сегменті можна знайти як чудові ефективні зразки, так і цілковитий неліквід, а дороге обладнання для багатьох покупців залишається недоступних в силу високої вартості. У нашому матеріалі фахівець інтернет-магазин Музлайн розповість, як довіряючи власним смаком вибрати хороший басовий підсилювач за доступною ціною.

Довіряй та перевіряй.
Купуючи будь-яке звукове обладнання, в тому числі і басовий підсилювач, варто довіряти власному слуху та відгукам колег-музикантів. Однак останні краще перевіряти на власному досвіді, тому що чималу роль у виборі відіграє індивідуальне сприйняття краси звуку. Тому перед покупкою обов'язково послухайте кілька моделей. Порівняйте їх і вибирайте тільки ту, звучання якої вас влаштовує на 100%.

Ім'я бренду.
На сучасному ринку воно означає насамперед репутацію. Однак і імениті виробники на догоду потребам ринку випускають бюджетні апарати, від яких не варто очікувати занадто багато. У будь-якому випадку, хороший бренд - це певна гарантія якості і пакет сервісних послуг, які сумлінна фірма з ім'ям надає всім покупцям, незалежно від вартості покупки.

Дизайн і естетика.
Вони знаходяться не на останньому місці для покупців, однак, відверто кажучи, мають мінімальне значення на реальні можливості апаратури. Все, що виходить за рамки акустичної доцільності - вже зайве, але коштує грошей, тому вибираючи басовий підсилювач, не ведіться на зовнішню естетику, або, принаймні не робіть її основним критерієм вибору.

Басовий підсилювач: як вибрати кращу модель


Погляд у майбутнє.
При купівлі будь-якого звукового обладнання намагайтеся прогнозувати, через скільки років вам буде потрібно заміна, як швидко ви переростете можливості конкретного пристрою, наскільки універсальні опції обраної вами моделі. Іншими словами, вибираючи учнівський підсилювач думайте про те, чи вистачить вам його ресурсів, якщо ви захочете, наприклад, грати в ансамблі, виступати, записуватися і т.д. Такий підхід дозволить вам заощадити - завжди краще вибрати апарат з невеликим запасом і потенціалом на майбутнє, ніж кожен раз вкладатися в апгрейд - підвищення рівня обладнання це завжди витрати.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: