Вхiд на сайт
Авторизацiя

Яка їжа може призвести до появи алергії

Яка їжа може призвести до появи алергії
Регулярне вживання фаст-фуду сприяє розвитку харчової алергії, найбільшому ризику піддаються діти.

Такі висновки вчені Неаполітанського університету в Італії озвучили на конференції ESPGHAN, інформує The Guardian.

Італійські вчені зробили відкриття після спостереження за дітьми старшого дошкільного і молодшого шкільного віку.

Частина з них страждала від харчової алергії. Дослідники порівняли харчові звички, умови життя малюків і їх лабораторні аналізи.

У алергіків виявилися дві спільні риси — любов до фастфуду та вміст великої кількості кінцевих продуктів глікування в організмі.

Діти з харчовою алергією в середньому споживали приблизно на 20-40% більше нездорової їжі протягом тижня, ніж діти, які не мали алергії.

Харчова алергія – симптоми
почервоніння і висипання на шкірі або в роті;
проблеми з диханням, хрипи;
кашель;
складності з ковтанням;
зниження пульсу;
запаморочення;
спазми в животі;
нудота, блювота, діарея.

Страви швидкого приготування збільшують ризик розвитку алергії, оскільки призводять до накопичення в організмі людини так званих кінцевих продуктів глікування.

Ці покриті вуглеводами білкові і жирові молекули з'являються під час тривалої теплової обробки їжі, що містить багато цукру. Продукти глікування погано розкладаються і виводяться з організму.

Крім харчової алергії, вони можуть викликати діабет і атеросклероз, хворобу Альцгеймера та інші захворювання, які пов’язані з хронічним запаленням.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: