Вхiд на сайт
Авторизацiя

Збірна України вийшла в одну другу Чемпіонату світу з футболу: у ній грає ужгородець

Збірна України вийшла в одну другу Чемпіонату світу з футболу: у ній грає ужгородець

Збірна України U-20 здолала Колумбію у боротьбі за путівку в 1/2 фіналу чемпіонату світу U-20. Про це повідомляє сайт "Футбол 24", передає "Перший.сom.ua".

Україна розпочала поєдинок дуже активно, вже на 30-й секунді створивши перший небезпечний момент біля воріт збірної Колумбії – Булеца у штрафному зачепився за вкидання з ауту, скинувши м’яч під удар Кащуку, однак Олексій пробив слабенько для голкіпера Мієра. На 6-й Булеца міг забивати сам, головою замикаючи класну подачу Коноплі з правого флангу на лінію воротарського, але точність підвела Сергія. На 8-й ще одна непогана атака “синьо-жовтих” через правий фланг завершилась прострілом Кащука та невеличкою панікою біля воріт суперника.

На 10-й хвилині гуманітарну підтримку нашим надіям на півфінал надали самі колумбійці: Куеста на власній половині поля довго возився з прийомом довгої передачі назад, а Мієро в цей же момент чомусь вирішив вийти на перехоплення – як наслідок, Сікан, налетівши на захисника, відібрав м’яч та прокинув його повз гокліпера, після чого залишалося покотити у порожні ворота. Данило впорався із цим завданням блискуче – 0:1.

Збірна України вийшла в одну другу Чемпіонату світу з футболу: у ній грає ужгородець


Нагадаємо, закарпатець Сергій Булеца – один з найактивніших гравців збірної, у багатьох матчах йому вдавалося забивати вирішальні голи або подавати влучні передачі.

Підопічні Олександра Петракова зуміли відбити усі атаки суперника, зрештою відсвяткувавши перемогу та вихід у півфінал молодіжного чемпіонату світу! “Синьо-жовті” 11-го червня зустрінуться з переможцем пари Італія – Малі.







Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: