Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП у Словаччині: очевидець розповів про аварію із закарпатськими заробітчанами

ДТП у Словаччині: очевидець розповів про аварію із закарпатськими заробітчанами
У ДТП потрапив мікроавтобус із закарпатцями поблизу кордону в Словаччині

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 31 травня, у Словаччині. Водій мікроавтобусу, в якому знаходилося 10 пасажирів, протаранив вантажівку. Пригода трапилася в тунелі Браніско, за 20 кілометрів від українського кордону.

За інформацією словацької поліції, водій мікроавтобусу, української реєстрації, здійснив зіткнення з вантажівкою, що рухалася назустріч.

В автобусі перебували закарпатські заробітчани. Про те, що довелося пережити, виданню «Перший.com.ua» в ексклюзивному коментарі розповів мукачівець Мілан Боричок

Ми виїхали з Чехії надвечір, – розповідає Мілан, – в автобусі було 10 пасажирів. Всі ми поверталися на Закарпаття із заробітків. Водій був втомлений, він перед тим приїхав, трохи перепочив і вирушив у рейс з нами.

Мілан зазначив, що сидів біля водія та намагався підтримувати з ним розмову, щоб той не заснув за кермом.

Ми розмовляли з водієм десь до 3 години ранку. А потім всі заснули, бо були втомлені. Прокинулися від потужного удару і зрозуміли, що сталася ДТП. Це було десь о 4 годині ранку. Водій трохи звернув вліво і виїхав на зустрічну смугу де зіткнувся з вантажівкою. Удар був сильним, зразу посипалося скло з вікон.

Як зазначає наш співрозмовник, ДТП трапилася в тунелі Браніско. Відразу викликали поліцію, швидку, адже від уламків склад постраждав пасажир автобусу. «Швидка» прибула за 2 хвилини, каже Мілан, поліція працювала з пасажирами та водіями. Як розповіли поліцейські, такого плану ДТП, коли водій втомлений, – почастішали, на жаль.

У даному випадку, на щастя, ніхто серйозно не постраждав. Хлопцю надали медичну допомогу, його життю нічого не загрожує. Закарпатців пересадили на інший автобус, вони вже вдома.

Джерело: Перший Кабельний
ДТП у Словаччині: очевидець розповів про аварію із закарпатськими заробітчанами
ДТП у Словаччині: очевидець розповів про аварію із закарпатськими заробітчанами



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: