Вхiд на сайт
Авторизацiя

У підозрюваного наркоторговця в Рахові знайшли марихуану та зброю

У підозрюваного наркоторговця в Рахові знайшли марихуану та зброю
Подробиці повідомляють на офіційному сайті Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Вилучений пістолет та суміш, сжожу на марихуану направили на експертизу. Рахівчанина затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі у суді вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Учора, 30 травня, співробітники Рахівського відділення поліції провели санкціонований судом обшук за місцем проживання фігуранта кримінального провадження, 24-річного місцевого мешканця. Чоловік підозрюється у збуті наркотиків.

Під час слідчих дій у приватному будинку правоохоронці виявили та вилучили пістолет і згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, ймовірно, наркотичною.

За фактом виявленого правопорушення поліція відкрила два кримінальні провадження за статтями 263 та 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю та незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Вилучені суміш та зброю поліцейські направили на експертизу. Мешканця Рахова затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі у суді вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

У підозрюваного наркоторговця в Рахові знайшли марихуану та зброю



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: