Вхiд на сайт
Авторизацiя

Судитимуть ужгородця, звинуваченого у крадіжці техніки

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Ужгорода, який зі спільником, обікрав два магазини техніки у м. Перечині на понад пів мільйона гривень.

Судитимуть ужгородця, звинуваченого у крадіжці техніки

Перечинським відділом Ужгородської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця м. Ужгорода за фактом вчинення ним крадіжок техніки з магазинів міста Перечина.

Як встановлено в ході досудового розслідування, у травні 2017 року, двоє ужгородців, за попередньою змовою, обікрали два магазини у місті Перечині.

Зловмисники викрали мобільні телефони та іншу техніку на загальну суму більше 550 тис грн. Вже в ході досудового розслідування ними забезпечено відшкодування збитків потерпілим на суму близько 400 тис грн.

Після повідомлення одному із зловмисників про підозру, він, намагаючись уникнути відповідальності за скоєне, тривалий час переховувався від слідства. Затримали його нещодавно, при спробі в'їзду на територію України.

Наразі, за клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3, ч.5 ст. 185 КК України, а саме крадіжка, тобто таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням до іншого приміщення та крадіжка, а саме таємне викрадення чужого майна, вчинене в особливо великих розмірах, поєднане з проникненням до іншого приміщення, за попередньою змовою групою осіб.

Довідково:

Стосовно спільника затриманого, досудове розслідування завершено. Прокуратурою скеровано обвинувальний акт до суду.

Його дії кваліфіковані за за ч.3, ч.5 ст. 185 КК України, а саме крадіжка, поєднана з проникненням до іншого приміщення та крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах, поєднана з проникненням до іншого приміщення, за попередньою змовою групою осіб.

Вже під час судового розгляду справи, він виїхав за кордон, де наразі і переховується. За ухвалою суду зловмисник оголошений в розшук.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: