Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті 33-річний чоловік побив односельця палицею

На Закарпатті 33-річний чоловік побив односельця палицею

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Інцидент мав місце у Мукачівському районі. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідчі Мукачівського районного відділення поліції повідомили про підозру 32-річному мешканцю села Бабичі, який побив свого односельця. Подія мала місце у селі Бабичі.

В ході слідства правоохоронці встановили, що між потерпілим, 33-річним чоловіком та його односельцем виник конфлікт. В ході сварки підозрюваний взяв палицю та вдарив нею потерпілого.

За результатами судово-медичної експертизи тілесні ушкодження спричинені потерпілому відносяться до групи тяжких.

Слідчі повідомили фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Слідство у цій справі продовжується. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: