Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обікрав три церкви і переховувався від слідства: на Закарпатті затримали зухвалого злодія

Обікрав три церкви і переховувався від слідства: на Закарпатті затримали зухвалого злодія
Суд задовольнив клопотання слідчого Виноградівського відділення поліції й ухвалив рішення про взяття під варту 25-річного жителя села Веряця Виноградівського району, якого поліція підозрює в скоєнні крадіжок із церков у Виноградівському районі.

На початку квітня, перед католицьким Великоднем, невідомі особи обікрали три церкви в селищі Королево та селі Веряця у Виноградівському районі. Непрохані гості проникли вночі в приміщення культових споруд, розбивши скло на дверях і вікнах, й викрали кілька тисяч гривень зі скриньок для пожертв вірників.

Поліція розпочала за даними фактами кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

На місці скоєння злочину експерти виявили сліди крові ймовірного злочинця, які він залишив, порізавши склом руку. Відповідна експертиза крові сприяла розкриттю даних злочинів.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу церковного крадія. Ним виявився 25-річний житель села Веряця, раніше судимий за майнові злочини. Було вилучено речові докази у справах.

Слідчі Виноградівської поліції оголосили особі про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 ККУ. Однак фігурант справи переховувався від слідства. Днями його було затримано.

Слідчий поліції, за процесуального погодження з прокуратурою, звернувся у Виноградівський суд із клопотанням щодо обрання 25-річному фігуранту справи міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суд погодився з доводами слідства й заарештував молодого чоловіка строком на 60 діб.

Слідство у справі триває, фігурант кримінальних проваджень перевіряється на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території Виноградівського району, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: