Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття затримала іноземця, кримінального авторитета, який незаконно перебував в Україні

Поліція Закарпаття затримала іноземця, кримінального авторитета, який незаконно перебував в Україні
55-річний іноземець 12 років відбував покарання в Україні за розбої, вимагання та інші тяжкі злочини. Після звільнення з місць позбавлення волі чоловік мав вплив на криміногенну ситуацію в області та Україні в цілому.

У ході проведення операції «Мігрант» співробітники Управління стратегічних розслідувань поліції Закарпаття, разом з фахівцями міграційної служби за наявною оперативною інформацією, розшукали та затримали раніше судимого кримінального авторитета, який незаконно перебував в Україні

У рамках операції «Мігрант» правоохоронці Закарпаття, а саме працівники Управління стратегічних розслідувань спільно зі співробітниками Державної міграційної служби України, затримали кримінального авторитета, який незаконно перебував в Україні.

55-річний іноземець 12 років відбував покарання у місті Дрогобич за розбої, вимагання та інші тяжкі злочини. Після звільнення з місць позбавлення волі чоловік мав вплив на криміногенну ситуацію в області та Україні в цілому.

25 квітня, згідно з постановою Восьмого апеляційного адміністративного суду м.Львова, працівники поліції Закарпатської області затримали чоловіка. Порушника доставили до обласного управління Державної міграційної служби України для складання відповідного адмінпротоколу.

Після цього 55-річного чоловіка буде поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, з подальшим видворенням за межі України, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: