Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Берегові двоє зловмисників напали на жінку: всі подробиці

У Берегові двоє зловмисників напали на жінку: всі подробиці
У Берегові поліція встановила осіб, які напали на жінку та відібрали у неї мобільний телефон. Відносно фігурантів вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Вчора, 11 квітня, до поліції надійшло повідомлення від жінки, на яку у центрі міста скоїли напад двоє громадян. У потерпілої чоловіки відібрали телефон та втекли.

За фактом грабежу, поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Спрацювавши оперативно, співробітники сектору кримінальної поліції спільно з дільничними встановили особи грабіжників. У злочині обгрунтовано підозрюються 15-річний та 18-річний місцеві жителі. Їх розшукали. Наразі з фігурантами працює поліція, яка після зібрання доказової бази скерує матеріали справи до суду, для прийняття остаточного рішення щодо осіб, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Берегові двоє зловмисників напали на жінку: всі подробиці



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: