Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени зловили зловмисників, котрі пограбували літню жінку і викрали телефони

Полісмени зловили зловмисників, котрі пограбували літню жінку і викрали телефони

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області на офіційному сайті.

Працівники поліції встановили особи чоловіків, які причетні до вчинення крадіжки грошей з будинку пенсіонерки та двох мобільних телефонів з приміщення медустанови. Одному з крадіїв слідчі вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. За обома фактами ведеться слідство.

Працівники поліції Дубового повідомили про підозру у крадіжці 20-річному жителю Іршавщини. Молодий чоловік викрав з будинку пенсіонерки, мешканки Новоселиця Тячівського району, гроші в іноземній та національній валюті, що становить майже 56 тисяч гривень. Розшукати та затримати крадія поліції Дубового допомогли іршавські колеги.

Речовий доказ- гроші вилучено та повернуто потерпілій. Кримінальне провадження відкрите за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Крадіжку двох мобільних телефонів розкрили працівники поліції Берегова. Правоохоронці встановили та розшукали підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 23-річний мешканець Мукачева. З палати Берегівської районної лікарні мукачівець викрав два мобільні телефони, які належать пацієнту, місцевому жителю.

Полісмени зловили зловмисників, котрі пограбували літню жінку і викрали телефони




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: