Вхiд на сайт
Авторизацiя

Злочинця-наркозбувача, що намагався втекти за кордон, затримали закарпатські поліціянти

Злочинця-наркозбувача, що намагався втекти за кордон, затримали закарпатські поліціянти

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Днями поліцейські та прикордонники пункту пропуску «Великий Березний», завдяки злагодженим діям, затримали 35-річного жителя села Сокирниця Хустського району, який мав намір виїхати за кордон і таким чином втекти від відповідальності за скоєні злочини.

Тривалий час наркозбувач переховувався від слідства за скоєння тяжких злочинів. Закарпатець неодноразово ставав фігурантом кримінальних проваджень за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

Наразі підозрюваного затримано за ухвалою суду та обрано запобіжний захід вигляді тримання під вартою. Слідство у справі триває у рамках кримінального провадження відкритого за статтею 307 ККУ, його перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: