Вхiд на сайт
Авторизацiя

Юний закарпатець отримав шанс дебютувати за "основу" клубу УПЛ

Юний закарпатець отримав шанс дебютувати за "основу" клубу УПЛ

18-річний мукачівець Ростислав Лях дебютував за основну команду зелено-білих. Гравець вийшов на заміну у другому таймі у спарингу проти друголігової "Ниви".

У неділю, 24 березня, львівська команда зустрілася з тернопільською "Нивою", що виступає у Другій Лізі. Команди провели товариський поєдинок, у зв'язку із паузою в чемпіонаті через ігри національної команди. Головний тренер "зелено-білих" дав шанс у цьому поєдинку проявити себе декільком молодим виконавцям, що виступають за молодіжну команду. Зокрема свій час отримав і Ростислав Лях, який, хоч і не вийшов у стартовому складі, але замінив Олексія Гуцуляка у другому таймі.

"Упродовж стартових 15-ти хвилин другого тайму замість Гуйє та Буська полі з’явились Мегреміч та Мякушко, а дублери Лях та Бедойя, відправили відпочивати Гуцуляка та Йоду". - резюмує офіційний сайт львівських "Карпат".

Ростислав Лях - уродженець Закарпатської області, проте на професійному футбольному рівні виступає за львівські "Карпати". У зимове міжсезоння юний нападник полетів із основою "левів" на збори до Туреччини. Відтак, повернувшись, продовжив виступати за молодіжну команду. Зараз Ростислав продовжує регулярно тренуватися з "основою" і, відтак, уже згодом може отримати місце в головній команді львів'ян.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: