Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чотирьох п'яних водіїв без прав затримали закарпатські поліціянти

Чотирьох п'яних водіїв без прав  затримали закарпатські поліціянти

Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння поліція задокументувала в Іршавському, Рахівському та Тячівському районах. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Двох п’яних водіїв виявили працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення.

У селі Ганичі правоохоронці зупинили автомобіль марки « Audi », водій якого виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У Дубовому працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки ще один автомобіль марки «Volkswagen Bora», водій якого, 18-річний місцевий житель, рухався на іномарці заднім ходом. Кермувальник не надав водійського посвідчення, і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав у нього 1,28 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

На автодорозі між населеними пуктами Іршава-Дубрівка працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення поліції зупинили для перевірки незареєстрований мотоблок. За кермом перебував 48-річний житель села Нижнє Болотне в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився.

У Великому Бичкові Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Opel Vectra». За кермом перебував 29-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили його від керування

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Чотирьох п'яних водіїв без прав  затримали закарпатські поліціянти
Чотирьох п'яних водіїв без прав  затримали закарпатські поліціянти




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: