Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрав автомобіль і скоїв на ньому ДТП: на Закарпатті затримали зухвалого зловмисника

Викрав автомобіль і скоїв на ньому ДТП: на Закарпатті затримали зухвалого зловмисника
На автодорозі Мукачево-Рогатин неподалік села Зубівка Мукачівського району водій «ВАЗ-2104» у стані алкогольного сп’яніння на викраденій машині не впорався з керуванням і скоїв ДТП. Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. За даним фактом розпочато слідство.

Вчора, 20 березня, о 18.25 год на лінію «102» надійшло повідомлення про викрадення автомобіля марки «ВАЗ-2104» у с.Залужжя Мукачівського району.

Як з’ясували працівники слідчо-оперативної групи Мукачівського відділення поліції, 25-річний мешканець м.Мукачева, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, незаконно заволодів автомобілем марки «ВАЗ-2104», який був припаркований на вулиці. Дорогою до м.Мукачева на автотрасі, неподалік с.Зубівка, п’яний чоловік виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки «Volkswagen Polo» під керуванням 74-річного мешканця Іршавщини.

В результаті аварії постраждало двоє неповнолітніх віком 9 років, які були пасажирами іномарки. Дітей доставлено до обласної дитячої лікарні для надання меддопомоги.

За ознаками ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України розпочато слідство. Викрадача авто освідчено, у нього виявили 2,08 проміле алкоголю. Фігуранта справи затримано у порядку статті 208 КПК України і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обставини злочину встановлюють слідчі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: