Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі на Ужгородщині виявили нелегального мандрівника

Вночі на Ужгородщині виявили нелегального мандрівника
Правопорушника, який сьогодні опівночі намагався незаконно дістатися Словаччини, затримали неподалік села Оноківці прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону.

Про перебування підозрілого іноземця у прикордонні правоохоронців повідомили місцеві жителі. Тому інформацію про можливу спробу порушення держрубежу негайно передали у підрозділи відділу прикордонної служби «Ужгород», а загрозливі напрямки посилили додатковими нарядами.

Прикордонний патруль помітив невідомого за кількасот метрів від державного рубежу. Чоловік, який прямував в бік кордону, виявився громадянином Туреччини. У затриманого був закордонний паспорт та автобусний квиток зі Львова.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, правопорушника доставлено у відділення «Оноківці».

Після з’ясування усіх обставин його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», інформує прес-центр Державної прикордонної служби України.

Вночі на Ужгородщині виявили нелегального мандрівника



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: