Вхiд на сайт
Авторизацiя

Керівника облавтодору Закарпаття підозрюють у розкраданні 1,9 мільйонів гривень

Керівника облавтодору Закарпаття підозрюють у розкраданні 1,9 мільйонів гривень
Наразі встановлено, що директор ДП «Закарпатський облавтодор» та посадові особи товариства заволоділи бюджетними коштами у сумі майже 1,9 мільйонів гривень.

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Національної поліції викрили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами, виділені на ремонт доріг області.

На підставі зібраних матеріалів слідчі Головного слідчого управління Нацполіції відкрили кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Оперативники та слідчі поліції за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України зібрали докази причетності посадових осіб ДП «Закарпатський облавтодор» до організації протиправної діяльності.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що директор державного підприємства та посадові особи комерційної структури розробили схему по заволодінню коштами, призначені на будівництво та ремонт доріг. Для проведення ремонтно-будівельних робіт облавтодор купував у комерційної структури бітум. Тільки вартість продукції була значно вища від ринкової. Крім того, дана комерційна структура має ознаки фіктивності.

Для встановлення суми завданих збитків було призначено та проведено низку експертиз.

Наразі встановлено, що директор ДП «Закарпатський облавтодор» та посадові особи товариства заволоділи бюджетними коштами у сумі майже 1,9 мільйонів гривень.

14 березня, за погодження Генеральної прокуратури України директору облавтодору було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 5 ст.191 Кримінального кодексу України.

Проводяться подальші процесуальні заходи щодо притягнення до відповідальності причетних до злочину осіб, повідомляє Управління захисту економіки в Закарпатській області на своїй сторінці у Facebook.






Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: