Вхiд на сайт
Авторизацiя

17-річний юнак на Виноградівщині обікрав односельчан

17-річний юнак на Виноградівщині обікрав односельчан
Неповнолітній хлопець поцупив з домівок односельчан телевізор та побутову техніку і перепродав.

У селі Великі Ком’яти Виноградівського району поліцейські відділення поліції розкрили дві крадіжки з приватних будинків селян. 17-річний місцевий мешканець вночі з помешкань односельчан викрав телевізор та побутову техніку. Викрадені речі неповнолітній перепродав. За ознаками ч.2 ст.185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно) поліцейські проводять слідство. Фігуранта справи перевіряють на причетність до вчинення подібних злочинів на території району.

Також співробітники Іршавського відділу поліції розкрили крадіжки продуктів харчування з магазину на площі Народній. Як з’ясували поліцейські, 32-річна мешканка села Брід, що на Іршавщині, тричі з продуктового магазину викрадала продовольчі товари. Востаннє її помітили працівники закладу, які і викликали правоохоронців. За ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) розпочато розслідування.

Ще одну крадіжку мобільного телефону від 83-річної мешканки районного центру розкрили працівники кримінальної поліції Іршавського відділення. В ході розслідування правоохоронці встановили особу чоловіка, який з будинку заявниці викрав мобільний телефон марки «Nomi». Підозрюваним виявися раніше судимий мешканець села Собатино. Крадений телефон вилучено, у справі триває слідство, - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: