Вхiд на сайт
Авторизацiя

У плей-офф Другої ліги України стартували закарпатські команди: результати матчів

У плей-офф Другої ліги України стартували закарпатські команди: результати матчів

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської футзальної ліги.

У п’ятницю, 8 березня, на «Карпати-Арені» пройшли матчі 1/8 фіналу Другої ліги України за участі трьох закарпатських команд («Ужнет», «Медея» та «УТЕІ»).
На жаль, не всі наші команди зуміли потішити своїх прихильників позитивним результатом. «Медея» та «УТЕІ» зазнали розгромних поразок і втратили реальні шанси поборотися за чвертьфінал. І тільки «Ужнет» зберіг хорошу можливість пробитися до наступного раунду змагань.

«УТЕІ» (Ужгород) – «Володимир» (Тиврів) – 3:14


Голи: Павліш А. 20, Лучин 40, 40 – Васалатій 1, 10, 13, 38, Онищук 4, 11, 17, 27, 39, Міранда 18, Барібан 24, Заводян 27, 38, Брацлавський 28.

Гості зі стартових хвилин взяли м’яч під свій контроль і впевнено контролювали хід зустрічі. Чи не кожна атака «Володимира» завершувалася гостротою біля володінь Тренича. Вже в стартовій 10-хвилинці тиврівська команда провела три результативні атаки і гучно заявила про свої наміри вибороти виїзну перемогу. Епізодами ужгородці відповідали своїми гострими моментами, однак фортуна цього дня була на боці суперника. Гостей у першому таймі щонайменше тричі рятував каркас воріт. Натомість у «Володимира» проблем із реалізацією моментів не було. Команда потужно діяла в нападі і ще в першій 20-хвилинці провела сім результативних атак. Господарям удалося відкрити лік своїм забитим м’ячам тільки наприкінці першого тайму. На перерву команди пішли за відчутної переваги гостей (1:7).

На досягнутому «Володимир» не зупинявся і в другій 20-хвилинці продовжив активно йти вперед. Стримувати тиск суперника «УТЕІ» було складно, тож з плином часу відрив у рахунку збільшувався. За хвилину до фінального свистка гості були попереду 1:14, однак дубль Лучина під ендшпіль матчу допоміг господарям скоротити відставання в рахунку до одинадцяти (3:14).

На жаль, реальних шансів поборотися за вихід до 1/4 фіналу в нашої команди не залишилося. Сподіваємося, що у виїзному матчі ужгородцям удасться зачепитися за позитивний результат і вони здобудуть важливий досвід, який стане в нагоді в наступному сезоні УФЛ.

«Медея» (Ужгород) – «Галицька здоба» (Львів) – 4:10


Голи: Русин 20, Ковач 30, Соскида 32, 39 – Писько 8, 9, 17, 25, 32, Махинька 17, Яцишин 18, Сивак 33, Тригубець 33, Партика 37.

Львів’яни показали високий рівень гри і здобули переконливу виїзну перемогу. «Галицька здоба» збалансовано діяла в захисті й відзначалася якісною грою у нападі. Уже в першій 20-хвилинці гостям удалося створити комфортний гандикап у чотири м’ячі (1:5). На екваторі першого тайму ушкодження зазнав основний воротар «Медеї». На жаль, Хмеловський не зміг продовжити гру, що негативно відобразилося на результаті команди.

У другій частині матчу господарі змогли додати в нападі й збільшили свій доробок до чотирьох забитих м’ячів, а от уникнути проблем у захисті так і не вдалося. Львів’яни в другій 20-хвилинці провели ще п’ять результативних атак і довели справу до впевненої вікторії з рахунком 4:10.

Шансів, аби пройти до наступного раунду змагань, у «Медеї» небагато. Однак подібні поєдинки необхідні, адже в матчах із сильними суперниками одразу виявляються слабкі сторони команди. Сподіватимемося, що зустрічі з «Галицькою здобою» підуть ужгородському колективу тільки на користь, ну і звичайно триматимемо кулаки за наших хлопців у виїзній грі.

«Ужнет» (Ужгород) – «Дунаївці-CRISPUS» (Дунаївці) – 3:3


Голи: Боїшко 19, Мирончук 33, Чедрик 39 – Хандін 13, 16, Зачиковський 20.

Гра вийшла надзвичайно цікавою і тримала в напрузі з першої до завершальної хвилини. Команди жваво розпочали матч і вже на стартових хвилинах створили кілька реальних гольових нагод, однак довести справу до взяття воріт завадила реалізація. У другій половині першого тайму Хандін показав свої бомбардирські вміння й протягом трьох хвилин оформив дубль(0:2). За кілька хвилин Боїшко скоротив відставання до мінімуму, однак гості відразу-ж провели третє взяття воріт і повернули собі комфортний гандикап у два м’ячі (1:3).

У другому таймі господарі зіграли надійно в обороні, додали гостроти в нападі й змогли відігратися. На 33-й хв. Мирончук зробив рахунок 2:3, а за хвилину до завершення гри Чедрик установив паритет (3:3). На завершальних секундах матчу в обох команд були нагоди вирвати перемогу, однак кіпери зіграли надійно.

Результативна нічия (3:3) у першому матчі залишає нашій команді хороші шанси на прохід до наступного раунду змагань. Сподіватимемося, що «Ужнет» у гостях здобуде необхідний результат і представить Срібну землю у чвертьфіналі Другої ліги України.

Матчі-відповіді 1/8 фіналу пройдуть наступного тижня.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: