Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбудеться міжнародний турнір із боксу

В Ужгороді відбудеться міжнародний турнір із боксу
8-9 березня в Ужгороді – міжнародний турнір із боксу «Uzhhorod challenge 2019»

Цієї п’ятниці, 8 березня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» стартує дводенний міжнародний турнір із боксу «Uzhhorod challenge 2019», який збере понад сотню спортсменів з усієї України, а також із Німеччини, Угорщини та Словаччини.

За офіційним регламентом, змагання розпочнуть о 9.00 із зважування учасників, далі проведуть двобої в різних вагових категоріях. О 12.00 відбудеться урочисте відкриття з парадом учасників денного турніру, зокрема боксерів з Донецької, Запорізької, Івано-Франківської та Закарпатської областей, а також команд з Німеччини, Угорщини та Словаччини. О 19.00 зважуватимуть боксерів вечірнього турніру, відбудеться фотосесія бійців «face to face» категорії «Елітні боксери» (19+).

Другого дня, 9 березня, о 10.00 стартують фінальні двобої денного турніру, а в 15.00 – урочисте нагородження призерів. О 19.00 розпочнеться вечірній гала-концерт, а також офіційне відкриття категорії «Елітні боксери», у якій у десяти двобоях змагатимуться команди з Німеччини та України. Анонсують і виступи танцювальних колективів.

Ужгородська федерація боксу запрошує представники ЗМІ та всіх поціновувачів боксу. Вхід на турнір вільний.

В Ужгороді відбудеться міжнародний турнір із боксу



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: