Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вийшла в магазин і не повернулася: поліція розшукує зниклу закарпатку

Вийшла в магазин і не повернулася: поліція розшукує зниклу закарпатку
Увага! Працівники поліції Мукачівського відділу встановлюють місцезнаходження мукачівки Туряниці Наталії, яка пішла з дому і не повернулася.

До правоохоронців Мукачівського відділу поліції надійшла заява про зникнення місцевої мешканки - 35-річної Туряниці Наталії. Вчора, 3 березня близько 13-ої години жінка вийшла в магазин і не повернулася. Досі її місцеперебування невідоме.

Прикмети розшукуваної: зріст 160 см, худорлявої тілобудови, обличчя кругле, волосся темне коротко стрижене. Була одягнена у куртку з полосами, темні джинси.

Поліція розпочала пошуки зниклої та звертається до громадян, котрим відоме її місце перебування, з проханням повідомити про це до Мукачівського відділу поліції або за телефоном «102», інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вийшла в магазин і не повернулася: поліція розшукує зниклу закарпатку



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: