Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чотирьох п'яних кермувальників зловили поліціянти минулої доби: деталі

Чотирьох п'яних кермувальників зловили поліціянти минулої доби: деталі

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Чотирьох нетверезих водіїв за минулу добу задокументували працівники груп реагування патрульної поліції, а також працівники Управління патрульної поліції Закарпатської області. На мешканців Мукачівщини, Великоберезнянщини та Міжгірщини складені адміністративні протоколи

Учора, 1 березня, працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення під час відпрацювання території між смт. Великий Березний та селом Руський Мочар виявили транспортний засіб, що з’їхав у кювет. Поліцейські оперативно розшукали порушника безпеки дорожнього руху, який скоїв ДТП.

Як з’ясувалося, 24-річний мешканець села Руський Мочар перебував за кермом у нетверезому стані, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги, а потім залишив автомобіль. Освідчення на драгері показало результат 1,07 проміле алкоголю в крові водія. На чоловіка склали відповідні адмінматеріали.

Ще одного порушника безпеки дорожнього руху задокументували працівники поліції в смт. Міжгір’я. Водій автомобіля «Peugeot» їхав у нічний час доби без освітлених номерних знаків. Відповідно до лікарського заключення, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. На мешканця Харківської області склали відповідні адмінпротоколи та вилучено водійське посвідчення.

У селі Софія, що на Мукачівщині, працівники групи реагування патрульної поліції склали адмінпротоколи на нетверезого водія трактора. Чоловік не мав водійського посвідчення. Від медосвідчення,у присутності свідків, відмовився.

Складені адмінматеріали працівники поліції передадуть до суду.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: