Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівське комунальне підприємство заборгувало селищній громаді велику суму грошей

Мукачівське комунальне підприємство заборгувало селищній громаді велику суму грошей

Про це повідомляє сайт PMG. ua із посиланням на сюжет телеканалу "М-Студіо".

Борги комунального підприємства «Мукачівводоканал» і фінансові відносини з абонентами та сільськими радами, на території яких розміщені водозабірні станції та очисні споруди, наразі залишаються відкритим питаннями. 16.1 гектарів – загальна площа земель Кольчинської селищної ради, якими користується водоканал. Проте комунальне підприємство міста боргує селищній громаді 1 млн. 250 тисяч гривень податку на землю. Тому селищний голова Микола Дуб вже вкотре закликає мукачівських чиновників звернути увагу на проблеми, що виникли і врешті вирішити те, що вони обіцяють.

Оскільки справа із заборгованістю так і не зрушила з мертвої точки, Кольчинська селищна рада вже готова подавати позов до суду, аби отримати кошти, які допомогли б у розвитку селища. Чи вирішиться проблема заборгованості мирним шляхом або сторони все ж таки зустрінуться у судовій залі – наразі питання відкрите. Детальніше у сюжеті «М-Студіо».





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: