Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала неповнолітніх хлопців, які грабували на вулицях Ужгорода

Поліція затримала неповнолітніх хлопців, які грабували на вулицях Ужгорода
Неповнолітні хлопці вдень відкрито грабували мешканців Ужгорода. Співробітники поліції затримали неповнолітніх, які причетні до вчинення пограбувань місцевих мешканців. За усіма фактами розпочато слідство.

До працівників Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річної жінки про пограбування її неповнолітньої доньки. Жінка повідомила, що вдень, близько 15.30 год, на вул. Насипна у м. Ужгород, до її 14-річної дитини підбігли троє хлопців і вирвали з рук мобільний телефон.

Ще одне повідомлення про пограбунок на лінію «102» надійшло від 51-річної мешканки обласного центру. Заявниця розповіла, що на площі Кирила і Мефодія неповнолітні відкрито викрали від неї гроші та золоті сережки.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили, що до обох злочинів причетні троє неповнолітніх, віком 11 та 13 років. За ознаками ч.2 ст.186 (Грабіж, вчинений групою осіб) Кримінального кодексу України розпочато розслідування. Хлопців перевіряють на причетність до вчинення схожих злочинів на території міста.

Окрім цього, рахівські поліцейські також затримали двох неповнолітніх, які пограбували заклад відпочинку у селі Богдан.

Як з’ясували правоохоронці, двоє місцевих мешканців, віком 16 та 17 років, з каси розважального закладу відкрито викрали 12500 грн.

За ознаками ч.2 ст.186 (Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України у поліції розпочато слідство. Грабіжникам уже повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: