Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хлопців у гідрокостюмах схопили за 30 метрів до кордону

Хлопців у гідрокостюмах схопили за 30 метрів до кордону
Прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією затримали двох хлопців у гідрокостюмах, які найімовірніше намагались через річку переправити контрабанду.

Двох відчайдухів, які скоріш за все, планували вночі провернути незаконну оборудку, перетнувши у гідрокостюмах надстрімку та холодну у цю пору річку Тиса, затримали учора ввечері прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією.

Помітивши правопорушників, прикордонний наряд відділу «Ділове» намагався спинити їх, однак вони законні вимоги військовослужбовців ігнорували та спробували утекти навіть після попереджувальних пострілів вгору. За 30 метрів від держрубежу правопорушників військовослужбовці затримали, після чого доставили їх до прикордонного підрозділу для встановлення деталей правопорушення та їх перебування вночі на кордоні.

Затриманими виявились місцеві жителі 18 та 20 років. На них складено протоколи про адмінправопорушення, передбачені статтями 185-10 та ч.1 ст. 204 -1 КУпАП. Справу скеровано до суду.

Загалом тільки у минулому році на цьому напрямку прикордонники Мукачівського загону затримали близько 20 «водолазів», які намагались провернути оборудки з переміщення сигарет річкою Тиса, - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: